A LUNA esküvőszervezés menete

...hogy nyugodtan készülhessetek a Nagy Napra

Ahhoz, hogy a készülődés időszaka nyugodt legyen, fontos hogy legyenek biztos és kiszámítható pontok, amik segítenek abban, hogy ne maradjon semmi az utolsó pillanatra. A szervezés menetrendje egy ilyen biztos pont a jegyespároknak.

Videó lejátszása
Kapcsolatfelvétel

Az esküvőszervezés 0. lépése, hogy a jegyespár felveszi velem emailben a kapcsolatot.
Vannak, akik ekkor már tudják, hogy mi lesz az ő dátumuk, és vannak, akik egy időszakot adnak meg kiinduló pontnak, hogy mikor is szeretnének összeházasodni. 

Mielőtt kiküldöm az ajánlatot, leellenőrzöm, hogy szabad vagyok-e a kijelölt időpontban/időszakban. A részletesebb tájékoztatót tartalmazó árajánlattal együtt felajánlom egy díjmentes online találkozás lehetőségét mielőtt döntést hoznánk a közös munkával kapcsolatban.

Az első találkozó

Az első online találkozó egyik fél részéről sem jár további elköteleződéssel, viszont létfontosságú, hogy dönteni tudjunk arról, hogy megvan-e az a bizonyos egy hullámhossz, valamint az igények, és a szolgáltatási lehetőségek találkoznak-e. Fontosnak tartom, hogy a párok személyesen is megismerjenek, legyen lehetőségük kérdéseket feltenni, és az információk teljes tudatában hozhassanak döntést az esküvőszervezői szolgáltatás igénybevételéről.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A személyes találkozó után jelzem a pároknak, hogy elvállalnám-e az esküvőjük szervezését, és mellékletben csatolok nekik egy szerződést, aminek aláírásával hivatalosan is megkezdődik a nagy napra való készülés.

TANÁCSADÁS

Esküvőszervezőként elsődleges feladatom a tökéletes csapat összeállítása, akik az esküvő napját megvalósítják kezdve a fotóstól, a ceremóniamesteren át a DJ-ig. Fontos lépés a megfelelő helyszín kiválasztása is, ami nem könnyű feladat. Az elmúlt években olyan kapcsolatokra és tapasztalatokra tehettem szert, amik ezt a folyamatot leegyszerűsítik, és ezekkel az ajánlásokkal és tanácsokkal sok időt, energiát és stresszt spórolok meg a pároknak.

SZERVEZÉS

A szervezés magában foglalja a hónapokon át tartó folyamatos kapcsolattartást a szolgáltatókkal, a párral való egyeztetéseket, a költségvetés ellenőrzését, a programmenet megírását és a teendők listájának figyelését, hogy semmi ne maradjon az utolsó pillanatra.

LEBONYOLÍTÁS

A lebonyolítás sokszor már napokkal az esküvő előtt elkezdődik a számomra, ugyanis szeretek mindent átvenni a pártól, hogy nekik semmivel ne kelljen foglalkozni az utolsó néhány napban, csak azzal, hogy lélekben készüljenek a nagy napra.
Reggeltől az esküvő helyszínén vagyok, ahol fogadom a szolgáltatókat, koordinálom a munkafolyamatokat, és mindent megteszek a csapattal együtt azért, hogy a vendégek fogadására már minden és mindenki a helyén álljon. Számomra a legfontosabb az egész nap folyamán, hogy lássam a friss házasokat felszabadultan ünnepelni, és mindig úgy emlékezzenek vissza, hogy valóban ez volt életük legszebb napja. 

Scroll to Top