Luna esküvőszervezési tippek 2021-re

Az idei esküvői szezonban sok váratlan helyzettel kellett mind a pároknak, mind nekünk szervezőknek szembenéznünk. Szeretnénk segíteni néhány tanáccsal azoknak a pároknak, akik még a nagy nap előtt állnak, hogy felhőtlen és boldog legyen házasságkötésük napja, és az oda vezető út is annak ellenére, hogy mostanában sok bizonytalanság vesz körül minden rendezvényt, így az esküvőket is.

TIPP #1 – Szerződések

Mind a párt, mind a helyszínt / szolgáltatót védi a szerződés. A szervezés során ezt kihagyhatatlan lépésnek tartjuk, mivel a szerződéskötés, és a megvalósítás között sokszor több mint egy év is eltelik, így mindenkinek érdeke, hogy a megbeszéltek írásba legyenek foglalva. Idén több esetben vis maior helyzet állt elő, amire senki nem számított, és senki nem volt érte felelősségre vonható. Ezekben a helyzetekben nagy segítséget nyújtott a pároknak, hogy jogi személy bevonása nélkül mindent el tudtunk rendezni a szerződés értelmében, ami a váratlan helyzetekre is kitért. Ez az egyik legfontosabb tanácsunk a jövő évre vonatkozóan: mindenkivel kössetek szerződést.

TIPP #2 – Az esküvő nagyon fontos, de a kapcsolatotok még fontosabb

Idén kevés esetben valósult meg egy egy esküvő eredeti “A” terve, és több esküvőnél  “B” és “C” tervekkel kellett dolgoznunk, amik hatással voltak a helyszínekre, a létszámokra, és az esküvők koncepciójára. Lelkileg nem volt könnyű sem a menyasszonyoknak, sem a vőlegényeknek, de számomra csodálatos volt látni, hogy mennyire összetartottak a párok, és végig a lényeget tartották szem előtt: hogy szeretik egymást, és szeretnének örök szövetséget kötni.
Annyi mindenen lehetett volna fennakadni, összefeszülni, és mégis azt láttam, hogy a megfelelő családi, és szakmai támogatással a Luna párok rugalmasak tudtak maradni, és a lehető legnagyobb profizmussal alkalmazkodtak a kialakult járványügyi helyzethez.

A második tippünk, hogy mindig legyen a fókuszban a kapcsolatotok, és ne engedjétek, hogy bárki vagy bármi elvegye a készülődés örömét.

TIPP #3 – Tedd meg ami rajtad múlik, a többit bízd rá a szakmabeliekre

Az esküvő az egyik legkomplexebb rendezvénytípus, és akkor lesz minden gördülékeny, és könnyed, ha olyan emberekkel veszitek körbe magatokat, akik értenek ehhez a “műfajhoz” 🙂
Akár van esküvőszervezőtök, akár nincs, lesznek olyan tennivalók, amiket csak ti tudtok megtenni (ruhapróbák, vendéglista, ülésrend, stb.) Ez bőven elég munka egy jegyespárnak. Mi azért dolgozunk, hogy amivel nem szükséges nektek bajlódnotok, azzal ne kelljen, és nektek csak az izgalmas szervezői feladatok maradjanak. Harmadik tippünk, hogy bízzátok életetek egyik legfontosabb napját megbízható, profi csapatra. Mi ebben segítünk nektek.

Képek: Ancza Kriszti – Pavilon Wedding Festival

helena_blog

Bízom benne, hogy segítségedre volt ez a cikk. Ha szeretnél hasonló témákban olvasni, iratkozz fel a LUNA hírlevélre, vagy találkozzunk személyes tanácsadás keretein belül!

Scroll to Top