Star Wars és romantika: Zsuzsi & Beni

“Minden a legjobban sikerült, jó volt a hangulat, a menete, a ‘flow’, a látvány, az időjárás, az étel, a násznép és a szervezés.”

Zsuzsi

Zsuzsi & Beni esküvője igazi öröm nap volt. Szeptember végén, gyönyörű visegrádi panorámában fogadtak egymásnak örök hűséget. Igazi boldogság volt látni őket felszabadultan ünnepelni a nagy napon. Az esküvő után készítettem egy rövid interjút Zsuzsival, ugyanis kíváncsi voltam, ő hogyan élte meg, kezdve az előtte levő időszaktól az esküvő utáni nyugalomig.

  • Mi volt számodra a készülődés legszebb része?
  • A legjobb résznek – mint menyasszony és mint lány – egyértelműen a ruha választást mondanám. Az a meghitt légkör, a hozzád legközelebb álló emberekkel, ahogy elsirják magukat a látványon és te is igazán különlegesnek, gyönyörűnek érzed magad… nem pótolható egy nő életében sem. 🙂 

  • Milyen volt számodra a nagy nap?
  • Tökéletes volt, minden előzetes elvárásomat és elképzelésemet felülmúlta! Minden a legjobban sikerült, jó volt a hangulat, a menete, a ‘flow’, a látvány, az időjárás, az étel, a násznép és a szervezés. Számomra kiemelkedően fontos pillanat volt, mikor a bevonulásnál végre megláttam mindenki arcát és rajta a boldogságot, meghatottságot. Felejthetetlen pillanat! Persze azért nem mennék el szó nélkül a zseniális buli mellett sem, ami a végére kerekedett. A leglényegesebb az az érzés volt, hogy utólag semmit nem bántam meg, vagy kívántam másképp, megbánás nélküli szép emlékként tudunk visszatekinteni az esküvőnkre. Ez a nyugalom a legnagyobb ajándék, amit kaphattunk!

  • Miért döntöttél esküvőszervező mellett?
  • Ezt visszakapcsolnám az előző kérdéshez: az esküvőt követő elégedett megnyugvás elérésében igen nagy szerepe volt, hogy te profin végig kezében tartottad a dolgokat, így nekem már csak el kellet engednem magam, és élveznem a napot ami rólunk szólt. Ez volt a fő vágyunk, melynek kapcsán a lánykérést követően első kérdésként felmerült az esküvőszervező felkérése. Nekem kifejezetten nehéz évem volt, más területeken is helyt kellett állnom és tudtam, ez vagy az esküvő rovására fog menni vagy beleroppanok a sok feladatba. A család teljes mértékben támogatta a döntést, hogy esküvőszervezőhöz forduljunk, hiszen ez nekik is hatalmas segitség az előkészületek folyamán és Nagy nap alatt is.
A képekért köszönet: Tóth Eszter Anna (Púder Műhely)

helena_blog

Bízom benne, hogy segítségedre volt ez a cikk. Ha szeretnél hasonló témákban olvasni, iratkozz fel a LUNA hírlevélre, vagy találkozzunk személyes tanácsadás keretein belül!

Scroll to Top